stradegy

vacature plaatsen?

Heeft u een vacature in Amsterdam? Plaats deze dan geheel gratis op vacatures-amsterdam. Klik dan hier.

Mijn vacatures-amsterdam

Maak een account aan om gratis vacatures te plaatsen of om er direct op te reagerenVaktechnisch Bloembinder/Verkoper
Referentie
Dienstverband Full-time
Status Bekendmaking
Datum plaatsing maandag 08 oktober 2018
Locatie Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 401-403
Duur
Organisatieinformatie Season Flowers Amsterdam B.V.

,
Website: http://www.seasonflowers.nl
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve


Vaktechnisch bloembinder/verkoper 40 uur p/wk


Je bent commercieel, flexibel, hebt een proactieve en klantgerichte houding. Je bent op de hoogte van de laatste trends op jouw vakgebied en weet dit te vertalen naar verrassende presentaties en creaties. Je wisselt, samen met je deskundige collega’s, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in. Je creëert nieuwe aanpakken, benaderingen of zienswijzen op een positieve manier en benut bestaande mogelijkheden zoveel mogelijk.


In de ochtend bezorg je de door jou en je collega’s gemaakte kunstwerken bij onze klanten in één van onze bedrijfswagens in Amsterdam. Bij onze klanten ter plaatse controleer je onze producten en zo nodig voer je onderhoud uit en geef je de verzorging die nodig is. ’s-Middags behoort het maken van bloemwerk tot één van je kerntaken en het bedienen van onze klanten in de winkel.


Je hebt een relevante opleiding gedaan en hebt ruime ervaring opgedaan in de bloembinderij. Je bent representatief, communicatief en hebt een groot inlevingsvermogen naar de klant. Tevens ben je servicegericht, hebt een gezonde dosis humor en kan je goed werken in teamverband. Je bent in het bezit van je rijbewijs B en je bent bereid om de gehele zaterdag te werken.


Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in onze prachtige winkel aan de Zuidas in Amsterdam waarbij het niet ondenkbaar is dat je ook ingezet zal worden in onze bloembinderij in Zaandam. Hierbij heb je te maken met uiteenlopende opdrachten waardoor het werken bij ons nooit saai zal worden!


Ben jij die harde werker met spierballen die niet bang is voor vieze handen?


Stuur je sollicitatie met pasfoto dan naar administratie@seasonflowers.nl


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld

Inlichtingen
Verzend de CV via email administratie@seasonflowers.nl

Go back to last page